Τετάρτη 24 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
«Λυπάται», αλλά «ευλόγησε» την εμπλοκή των επιχειρηματιών στο χώρο του Τύπου

Τη «λύπη» και τον «έντονο προβληματισμό» του για «την απόφαση της ιδιοκτησίας του "Ελεύθερου" Τύπου" και του ραδιοφωνικού σταθμού "CITY" να προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασής του για διακοπή της λειτουργίας αυτών των μέσων ενημέρωσης», εξέφρασε χτες το ΠΑΣΟΚ διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μια απόφαση σημαντική και ταυτόχρονα δυσάρεστη, γιατί από τη μία εκατοντάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους και, από την άλλη, κλείνουν δύο μέσα ενημέρωσης», αλλά έσπευσε να κρύψει ότι απόρροια αυτών των εξελίξεων σε βάρος των εργαζομένων είναι ακριβώς η πολιτική που στηρίζει και προωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Την «εμπλοκή» των μεγάλων επιχειρηματιών στο χώρο του Τύπου και τη γιγάντωση των συγκροτημάτων, που πλέον εντάσσονται σε πολυεθνικούς ομίλους, «ευλόγησε» και το ΠΑΣΟΚ. Επί των κυβερνητικών του ημερών μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους κατασκευαστικές και άλλου είδους επιχειρήσεις, έπαιρναν το ένα δημόσιο έργο πίσω από το άλλο, μια πολιτική που συνέχισε ...επάξια και η κυβέρνηση της ΝΔ. Σήμερα, με πρόσχημα την κρίση, είναι οι ίδιοι επιχειρηματίες που πετάνε εργαζόμενους στο δρόμο και διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ